«

»

máj 21 2023

Nominácia na International Budapest Bridge Festival v Maďarsku


Predsedníctvo SBZ, na základe nominácie predloženej reprezentačným kapitánom J. Kvočekom, odsúhlasilo nasledovné návrhy na účasť dvoch družstiev na blížiacom sa bridžovom festivale v Budapešti (25-29.máj 2023):

Slovensko sa zúčastní budapeštianskeho bridžového festivalu 2023. (6x ZA)

Slovensko budú na súťaži družstiev počas budapeštianskeho bridžového festivalu reprezentovať P. Belčák, M. Henc, J. Kvoček, Ma. Vodička (open družstvo) a P. Borták, B. Körös, E. Sýkorová a Mi. Vodička (mládežnícke družstvo). (4x ZA, 2x ZDRŽAL SA)

SBZ jednorazovo prispeje reprezentácii čiastkou 1600 EUR, čo predstavuje plnú výšku predpokladaných nákladov na účasť hráčov. (5x ZA, 1x ZDRŽAL SA)

Vedúcim výpravy na budapeštianskom bridžovom festivale bude Juraj Kvoček. (6x ZA)

Pri aktuálnom ročníku festivalu je dôležité spomenúť, že súťaž družstiev štartuje už najbližšiu sobotu, 27. mája, trvá tri dni a je súčasťou World Bridge Tour, ktorú zastrešuje WBF. Podrobnosti o festivale sú k dispozícii tu: https://ibbf.hu/en. SBZ súčasne ďakuje organizátorovi, ktorý nám ponúkol odpustenie štartovného pre jedno open a jedno mládežnícke družstvo v súťaži družstiev a pre členov týchto družstiev aj v súťaži párov.

Napísal: P. Belčák, 21/05/2023

Celkom prečítané 93 krát.
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments