Nations Cup v Bonne Tlačiť E-mail
27. 04. 2006

Nations Cup v Bonne

V Bonne sa kazdorocne kona kvalitny turnaj reprezentacnych druzstiev. Hrava tam zhruba polovicka europskej elity a kedze sa vacsinou turnaj kona pomerne kratko pred majstrovstami Europy, tak reprezentacie hraju vacsinou v zostave, v ktorej sa zucastnia na majstrovstach Europy. Zakladne informacie o turnaji najdete tu:

http://www.bridge-club-bonn.de/cms/_nationscup/

Moj byvaly partner, Anatol Filip o tomto turnaji pisal napriklad tu:

http://www.bridgebase.sk/view.php?cisloclanku=2005060901

a aj tu:

http://www.bridgebase.sk/view.php?cisloclanku=2005062401.

Kazdy par, ktory ma zaujem o ucast, ju musi potvrdit na diskusnom fore bridge (zavinac) bridgebase.sk (na tomto fore, neclenovia tohto fora mozu aj e-mailom na adresu velecky (zavinac) stonline.sk) najneskor do 30.aprila 2006. Len prihlaska zaslana cez toto forum bude pokladana za relevantnu.

Dalsia uvaha sa tyka nominacnych pravidiel. Pokial sa prihlasi 0 az 2 pary, tak nemame problem.... :). Pokial sa prihlasi viac parov, tak existuju 2 moznosti. Prva moznost je ta, ze sa druzstvo nominuje autorativne. Druha moznost je ta, ze sa usporiada kvalifikacia. Na BBO. O tom, ako by sa takato kvalifikacia hrala, mam istu predstavu, ktoru v pripade potreby nasledne upresnim. Z uvedeneho vyplyva, ze par, ktory chce hrat v Bonne, zaroven musi mat moznost hrat kvalifikaciu na BBO. Podla moznosti vo vhodnych terminoch a v rozsahu, ktory bude upresneny neskor.

To zaroven znamena, ze kazdy par, ktory chce hrat v Bonne, sa v ramci svojej prihlasky vyslovi za to, aku moznost nominacie druzstva preferuje: autorativnu alebo kvalifikaciu na BBO. Rozhodne vacsina hlasov, v pripade rovnosti sa bude hrat kvalifikacia na BBO.

Ak su nejake navrhy, pripomienky, korekcie, atd.... ohlaste sa co najskor, lebo nememu ani vlastna mama nerozumie :-).

Edo Velecky