Pridávanie komentárov Tlačiť E-mail
09. 02. 2011
Oboznamujem našu ctenú bridžovú verejnosť, že ako drobný experiment s cieľom rozšíriť našu komunikáciu zavádzam možnosť pridania komentárov čitateľov ku jednotlivým článkom.

Možnosť pridávať komentáre na našom webe už kedysi existovala, ale keďže bola počítačovými robotmi bohate zneužívana na reklamné účely pestrého druhu, tak som ju odstránil. Teraz mám k dispozícii iný programový systém pre obsluhu komentárov, ktorý umožňuje rôzne druhy ochrany pred takýmito aktivitami a tak som si povedal, že to možno stojí za pokus. Poznám totiž bridžové weby, kde je komunikácia medzi jeho čitateľmi nielen plodná, ale často aj účelná.

Ako to bude fungovať? Všetko vychádza z toho, že komentátorský systém sa samozrejme tiež musí chrániť pred spomínamými robotmi. Spôsoby ochrany sú rôzne, ale za najvhodnejší spôsob pokladám umožniť komentovanie len tým, ktorí sú zaregistrovaní na webe SBZ. Ak ste zaregistrovaní a teda máte svoje užívateľské meno a heslo, tak sa pomocou neho stačí prihlásiť na web SBZ a môžete posielať komentáre. Ak zaregistrovaní nie ste, tak sa najprv musíte zaregistrovať, musíte si najprv vytvoriť tzv. účet. 



Príslušné jednoduché nástroje na vytvorenie účtu nájdete v pravom menu pod hlavičkou Prihlásenie (ak tam nie je, kliknite najprv na Domov - tak docielite úvodný stav webu). Ak ste už zaregistrovaný, ale medzičasom ste zabudli heslo, tak Vám systém pošle nové heslo, ak oň požiadate. Ak máte nejaký iný problém s Vaším účtom, tak mi napíšte, skúsim Vám pomôcť. Ak už budete raz zaregistrovaný, tak ostatné úkony sú veľmi jednoduché - pri písaní komentára nebudete musieť robiť žiadnu ďalšiu administratívu.

Mimochodom, ak si myslíte, že komentáre sa (ne)budú hodiť, žiadny problém - môžete svoj  názor povedať hneď v nasledujúcom komentári :-).

Edo Velecký, administrátor webu SBZ


 

Komentár  

 
# Kde je tá možnosť?Martin Hriňák 2011-03-09 22:03
Ako tak pozerám, tak komentáre sa nedajú pridávať skoro nikde...
 

Nemáte oprávnenie pridať komentár.

Kto je online?

Práve je pripojených:
2 hostí

Štatistika siete

Registrovaných:47
Správ:1773
Odkazov na stránky:72
Návštevy dnes: 25
Návštevy včera: 101
Návštevy/mesiac: 964
Návštevy spolu: 135455
Max.počet/deň: 281
   2016-5-7
Max.počet/mesiac: 2974
   2011-9
Počet strán dnes: 213
Počet strán včera: 375
Strany za mesiac: 2713
Strany spolu: 534692
Roboti dnes: 19